来学华语 Mari Belajar Mandarin - Cheong, Kar Mee (Penerbit Universiti Teknikal malaysia Melaka, 2015)
Buku ini sangat sesuai digunakan oleh pelajar yang ingin belajar bahasa Mandarin kerana isi kandungan buku yang dibangunkan ini berdasarkan kepada keadaan persekitaran dan komunikasi harian pelajar di rumah dan universiti. Penekanan turut diberi kepada struktur bahasa, fungsi bahasa dan pengetahuan budaya yang berkaitan. Buku ini turut disertakan dengan siri latihan dan nota-nota yang bermanfaat kepada para pelajar. Buku ini disusun dalam bentuk yang paling senang dan mudah difahami mengikut susunan tajuk-tajuk pelajaran berpandukan contoh-contoh yang jelas di samping sebutan dan terjemahannya dalam bahasa Melayu.