Komputerisasi surat rasmi dan perniagaan: wordstar mailmerge - Goh, Ong Sing (Pustaka Aman Press, 1993)
Buku Komputerisasi Surat Rasmi dan Perniagaaan melalui WordStar Mailmerge merupakan bahan rujukan untuk para perniaga yang baru berjinak-jinak dengan operasi DOS. Perisian ini memudahkan para pengguna komputer terutama para peniaga yang ingin mempercepatkan proses penulisan dan penghantaran surat rasmi dan perniagaan.