Kamus komputer dan teknologi maklumat - Goh, Ong Sing; Ahmad, F. (Utusan Publications, 1995)
Kamus ini mengandungi 1500 istilah komputer dan teknologi maklumat. Istilah yang dibina adalah berdasarkan prinsip pembinaan istilah oleh Dewan bahasa dan Pustaka. Kamus ini sesuai dijadikan bahan rujukan dan pedoman dalam mata pelajaran Literasi Komputer.