Pengukuran & Instrumentasi - Mohd Annuar, Khalil Azha; Yahaya, Muhammad Sharil; Che Hasan, Mohd Hanif; Mohamad, Syahrul Hisham; Ibrahim, Zulkifli; Mohd Ab Halim, Mohd Firdaus (Penerbit Universiti Teknikal Malaysia Melaka, 2013)
Modul Pengukuran dan Instrumentasi diterbitkan adalah bertujuan bagi menyediakan bahan pengajaran dan pembelajaran bagi para pelajar untuk matapelajaran BETR1323. Matapelajaran ini merupakan matapelajaran teras kursus bagi semua pelajar di bawah program Sarjana Muda Teknolgi Kejurutraan Elektrik dengan kepujian.