Interpretasi Manifestasi Fikiran Pengajian Tinggi ke Arah Transformasi Negara. - Hazmilah, Hasan (2011)
Artikel ini mengutarakan peranan UTeM dalam mencapai misi pendidikan pengajian tinggi berfokuskan strategi.