Modul Teras Sukan - Norida, Abdullah (Kementerian Pengajian Tinggi, 2013)
Merupakan buku modul kejurulatihan kursus kokurikulum berkredit yang berteraskan elemen kemahiran insaniah. Buku modul ini memberi pendedahan mengenai kaedah pelaksanaan kokurikulum berkredit berdasarkan Teras Sukan yang meliputi hasil pembelajaran, kemahiran insaniah, pengajaran dan pembelajaran serta pengukuran dan penilaian.