Modul Teras Khidmat Komuniti - Norida, Abdullah (Kementerian Pengajian Tinggi, 2013)
Merupakan buku modul kejurulatihan kursus kokurikulum berkredit yang berteraskan elemen kemahiran insaniah. Buku modul ini memberi pendedahan mengenai kaedah pelaksanaan kokurikulum berkredit berdasarkan Teras Khidmat Komuniti yang meliputi hasil pembelajaran, kemahiran insaniah, pengajaran pembelajaran serta pengukuran dan penilaian.