Modul Teras Keusahawanan - Norida, Abdullah (Kementerian Pengajian Tinggi, 2013)
Merupakan buku modul kejurulatihan kursus kokurikulum berkredit berteraskan elemen kemahiran insaniah. Buku modul ini memberi pendedahan mengenai kaedah pelaksanaan kokurikulum berkredit berdasarkan Teras Keusahawanan, hasil pembelajaran, kemahiran insaniah, pengajaran dan pembelajaran serta pengukuran dan penilaian.