IT Competency And Firm Performance : The Role Of Organizational Learning Capability In Indonesian Manufacturing Firms [HD58.82. A414 2008 f rb]. - Hasan, Alizar (2008)
Sehingga kini, kesan teknologi maklumat pada prestasi syarikat masih boleh dipersoalkan, kerana beberapa hasil kajian terdahulu adalah sangat bervariasi.