A Study On The Relationship Between Self-Esteem And Academic Achievement Of Iranian Students [BF697.5.S46 H615 2006H615 2006 ff rbrb]. - Fathi, Heydar (2006)

(untitled)
Kajian ini cuba mengukur perhubungan antara estim kendiri dan pencapaian akademik dalam kalangan pelajar di negara Iran.