Turnover Intentions Of Hotel Employees : The Role Of Human Resource Management Practices, Trust In Organization, And Affective Commitment [HD8039.H8 A136 f rb]. - Hemdi, Mohamad Abdullah (2006)
Dalam suasana global dan persekitaran perniagaan yang sengit hari ini, hotel perlu membentuk dan mengekalkan kelompok pelanggan yang setia dan menguntungkan.