Penghasilan Agregat Ringan Dari Abu Bahan Api Terhancur Sebagai Bahan Utama [TA441. K45 2006 f rb]. - Ismail, Khairu Nizar (2006)

(untitled)
Kajian ini merangkumi penghasilan agregat ringan daripada abu bahan api terhancur. Matlamat utama kajian ini adalah untuk menghasilkan agregat ringan yang boleh digunakan sebagai agregat gantian dalam konkrit kegunaaan struktur.