Development Of Tilt And Vibration Measurement And Detection System Using MEMS Accelerometer As A Sensor [TK7875. K45 2008 f rb]. - Abd Wahid, Khairul Anuar (2008)
Dalam projek ini, sistem pengukuran dan pengesan isyarat sudut miring dan isyarat getaran menggunakan meter pecutan MEMS yang mempunyai dua paksi deria X dan Y dibina dengan jayanya.