Diagnosis Using Bayesian Networks To Enable Value-Added Troubleshooting To Manufacturing Process Problem. - Mohd Fadzil, Lokman (2007)

(untitled)
Di dalam proses perkilangan, juruteknik selalunya melakukan pembaikpulihan mesin-mesin pembuatan menggunakan piawaian Panduan Pembaikpulihan yang sedia ada.