Design Of A Single Phase Unity Power Factor Switch Mode Power Supply (SMPS) With Active Power Factor Correction [TK7881.15. N335 2008 f rb]. - Abdullah, Mohamad Nazir (2008)
Pembekal kuasa mod pensuisan (SMPS) merupakan satu industri yang bernilai jutaan ringgit dan berkembang pesat dalam bidang elektronik kuasa.