Design And Implementation Of Radix-4 Fast Fourier Transform In Asia Chip With 0.18 M Standard CMOS Technology [TK5102.9. S624 2008 f rb]. - Palaniappan, Siva Kumar (2008)
Jelmaan Fourier pantas (FFT) merupakan blok yang penting dan digunakan secara meluas dalam algoritma pemprosesan isyarat digital.