Collaboration Among Ngos In Rebuilding Post-Tsunami Aceh, 2006-2007 : A Case Study In Interorganizational Communication [HD58.7. K67 2008 f rb]. - Knapp, Jason William (2008)
Projek ini mengkhusus kepada proses kerjasama pembangunan NGO (Organisasi Bukan Kerajaan) yang berpusat di Aceh, Indonesia selama dua tahun selepas tragedi tsunami.