ULE Robust Header Compression For Ip-Based Communication Over Digital Video Broadcasting-Satellite (DVB-S) [TK5104. T261 2008 f rb]. - Teh, Chee Hong (2008)
Untuk selama 35 tahun, Internet telah berkembang dan bertumbuh dengan pesat. Disebabkan pembangunan yang mendadak, permintaan capaian Internet menjadi kian popular di mana-mana saja melalui pelbagai jenis media,