Studies On Species Composition, Seasonal Abundance, Food Preferences And Control Of Structure-Infesting Ants In Student Housings In Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang [QL568.F7 N822 2007 f rb]. - Basari, Norasmah (2007)
Kajian mengenai komposisi spesies, kelimpahan bermusim, pemilihan makanan dan kawalan terhadap semut yang menginfestasi bangunan kediaman pelajar telah dijalankan di Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang.