Semiconductor Wastewater Treatment With Natural Starches As Coagulants Using Response Surface Methodology [TD746. F252 2007 f rb]. - Mohd Omar, Fatehah (2007)
Air sisa semikonduktor yang digunakan dalam kajian ini diambil dari sebuah syarikat semikonduktor antarabangsa di Pulau Pinang.