The Effects Of The Process-Genre Approach To Writing Instruction On The Expository Essays Of ESL Students In A Malaysian Secondary School [LB1631. C552 2007 f rb]. - Chow, Thomas Voon Foo (2007)
Beberapa kajian di Malaysia menunjukkan bahawa pendekatan pengajaran penulisan yang mementingkan produk penulisan menjadi pendekatan pilihan dalam kelas ESL di Malaysia.