Thaumatin Recovery Via Bioengineering Route And In-Vitro Culture Of Thaumatococcus Daniellii [QP552.T43 C454 2008 f rb]. - Chan, Derek Juinn Chieh (2008)
Peningkatan dalam permintaan untuk ramuan pemanis asli telah menarik minat para penyelidik dan saintis kepada protein perisa manis. Sehingga kini, tujuh protein telah dikenalpasti berupaya memberi rasa manis kepada manusia.