Iklim Komunikasi Dan Pencapaian Organisasi : Kajian Kes Antara Dua Buah Organisasi Awam Malaysia [HD30.3. R821 2007 f rb]. - Mohammed, Rosli (2007)

(untitled)
Kajian ini memerihalkan kepentingan proses komunikasi dalam pengelolaan aktiviti kerja organisasi. Bagi penyelidikan ini dua teori digunakan sebagai panduan teoritikal penyelidikan.