Field Evaluation Of Temephos And Agnique MMF Against Immature Stages Of Anopheles Arabiensis Patton (Diptera : Culicidae) The Vector Of Malaria In Khartoum, Sudan [RA644.M2 A286 2007 f rb]. - Ismail M. Ahmed, Bashir Adam (2007)
Dua kajian lapangan telah dilakukan dalam kolam terstimulasi di Skim Pertanian Al-sielate Bahary, Khartoum, Sudan, selama 13 minggu (percubaan 1) dan 9 minggu (percubaan ke-2).