Design And Development Of Unipolar SPWM Switching Pulses For Single Phase Full Bridge Inverter Application [TK7871.85. B151 2008 f rb]. - Ismail, Baharuddin (2008)
Tesis ini menerangkan rekabentuk dan pembangunan denyut pensuisan SPWM unipolar yang dibangunkan secara kaedah digital untuk penyongsang satu fasa tetimbang penuh.