Content Based Retrieval Using Colour And Texture Of Wavelet Based Compressed Images [TA1637. I67 2008 f rb]. - Abdul Fatah, Irfan Afif (2008)
Permintaan yang tinggi terhadap penggunaan dapatan semula imej telah menggalakkan pembangun aplikasi multimedia untuk mencari cara untuk mengurus dan mencari imej dengan lebih efisien.