Compression Of 2-Tone Manuscript For Multimedia Application [QA76.9.D33 B171 2008 f rb]. - Subramanian, Balakrishnan (2008)
Malaysia seperti negara lain kaya dengan dokumen lama berlandaskan unsur sejarah dan kebudayaan yang jarang ditemui.