A Proposed Method For Selecting The Clustering Algorithm In Radial Basis Function [QA223. A581 2008 f rb]. - Ang, Sau Loong (2008)
Rangkaian Fungsi Asas Radial telah digunakan dengan meluas untuk menganggarkan dan mengelaskan data. Model biasa bagi Fungsi Asas Radial menentukan pusat,