Diversity And Distribution Of Pteriidae (Mollusca : Bivalvia) In Malaysian Waters [QL430.7.S915 C51 2007 f rb]. - Cheah, Wee (2007)

(untitled)
Kajian terhadap diversiti and taburan tiram Pteriidae di perairan Malaysia telah dilakukan di 9 lokasi yang merangkumi Selat Melaka (6 lokasi), Laut China Selatan (2 lokasi) dan Laut Sulawesi (1 lokasi).