A Hybrid Intelligent System For Data Analysis And Visualization. - Wang, Shir Li (2007)

(untitled)
Satu sistem hibrid yang menggabungkan rangkaian neural perceptron berbilang lapisan (MLP) dan ruas-bulatan (circle-segments) telah dibangunkan dalam penyelidikan ini.