Design And Experimental Studies Of Multilayer Coatings For Applications In Gallium Nitride Light Emitting Devices [TK7871.89.L53 N247 2006 f rb]. - Ahmed, Naser Mahmoud (2006)

(untitled)
Dalam projek ini, cermin dan mikrorogga untuk peningkatan cahaya ultra-unggu (UV) telah dibuat dan dikaji.