A Hybrid Artificial Neural Network Model For Data Visualisation, Classification, And Clustering [QP363.3. T253 2006 f rb]. - Teh, Chee Siong (2006)

(untitled)
Tesis ini mempersembahkan penyelidikan tentang satu model hibrid rangkaian neural buatan yang boleh menghasilkan satu peta pengekalan-topologi, serupa dengan penerangan teori bagi peta otak, untuk visualisasi, klasifikasi dan pengklusteran data.