A Comparative Study Of Literary Translation From Arabic Into English And French [PJ7694.E1 M697 2006 f rb]. - Moindjie, Mohamed Abdou (2006)

(untitled)
Kajian ini adalah satu kajian perbandingan sastera yang bertujuan menjelaskan perbezaan dan persamaan antara tiga bahasa – bahasa Arab, bahasa Inggeris dan bahasa Perancis - bagi mengwujudkan satu model penterjemahan.