Fungsi Univalen Yang Dijana Oleh Pengoperasi Kamiran. - M. Ali, Rosihan; Salleh, Zabidin (2002)
Andaikan A melambangkan kelas fungsi analisis ƒ pada cakera unit terbuka u={z :l z l<l} dan ternormalkan supaya ƒ(0)=0=ƒ'(0)-1.