Internationalization Of The Housing Development Sector: A Study Of The Malaysian Scenario [HD7287. A967 2007 f rb]. - Awil, Ahmed Usman (2007)
Perubahan struktur ekonomi, kemajuan sektor perumahan dan peningkatan kadar urbanisasi telah meningkatkan permintaan terhadap rumah dan mewujudkan peluangpeluang berpotensi kepada pemaju perumahan. Kebelakangan ini, sektor perumahan memperlihatkan firma-firma meraih peluang pembangunan di luar pasaran tempatan.