Sintesis Dan Pencirian Zeolit Daripada Abu Terbang [TA455.F55 S947 2005 f rb] [Microfiche 8567]. - Ismail, Suhaina (2005)
Pencirian ke atas sampel abu terbang dari salah satu loji janakuasa di Malaysia telah dijalankan dan digunakan dalam proses pensintesan zeolit.