Sifat-Sifat Adunan Poli(Vinil Klorida) Kitar Semula / Getah Akrilonitril Butadiena Dan Adunan Poli(Vinil Klorida) Baru / Poli(Vinil Klorida) Kitar Semula / Getah Akrilonitril Butadiena [TS1925. S959 2005 f rb]. - Supri, Supri (2005)
Elastomer termoplastik (ETP) bagi adunan poli(vinil klorida) kitar semula / getah akrilonitril butadiena (PVCr/NBR) dan adunan poli(vinil klorida) baru / poli(vinil klorida) kitar semula / getah akrilonitril butadiena (PVCv/PVCr/NBR) telah dikaji.