Kesan Rawatan Haba Terhadap Sifat-Sifat Fizikal, Mekanikal Dan Daya Ketahanan Rotan Manau (Calamus manan) [TA418.95. S132 2004 f rb] [Microfiche 8165]. - Mahzan, Saiful Lizan (2004)
Objektif penyelidikan ini adalah untuk menentukan kesan dan keberkesanan rawatan haba secara rendaman minyak terhadap sifat fizikal, mekanikal dan ketahanan semulajadi rotan Calamus manan.