Pengagihan Dan Pembekalan Perumahan Di Pulau Pinang - Ismail, Mahazir (1998)
Kajian ini mempunyai beberapa tujuan utama iaitu: Melihat peranan kerajaan dan swasta dalam menyediakan rumah kos rendah dan sederhana rendah serta penyediaan dan persediaan kerajaan dalam menyediakan rumah kepada golongan berpendapatan rendah dalarn Rancangan Malaysia Ke Tujuh.