Removal Of Residue Oil From Palm Oil Mill Effluent (Pome) Using Chitosan [TD899.I27 S955 2004 f rb] [Microfiche 7577]. - Sethupathi, Sumathi (2004)
Penyelidikan ini difokuskan untuk menyelidik dan mengkaji penggunaan kitosan sebagai bahan penjerap serta pengental minyak sisa berlebihan dalam sebarang air sisa berminyak.