Niat Dan Sikap Pemberian Alumni Di Universiti Awam Malaysia: Aplikasi Teori Lanjutan Tingkah Laku Terancang - Chai, Cheng Chee (2024)
Kajian ini mengkaji hubungan antara pengalaman pelajar, reputasi institusi, sikap terhadap pemberian, norma subjektif, memudahkan keadaan dan keupayaan kewangan terhadap niat pemberian alumni di universiti awam Malaysia.