Faktor Kesediaan Sebagai Pengundi Muridmurid Sekolah Menengah Di Daerah Kuala Kangsar, Perak - Tak @ Amberan, Mohammad Amin (2023)
Kajian ini dijalankan bertujuan untuk melihat tahap dan faktor kesediaan murid-murid di peringkat sekolah menengah sebagai pengundi. Ia termasuklah mengenalpasti samada terdapat perbezaan tahap kesediaan berdasarkan faktor demografi responden.