HMT 504 - Morfologi Dan Sintaksis Bahasa Melayu Lanjutan Jun 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. ARAHAN: 1. Kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT soalan dalam DUA bahagian - Bahagian A dan Bahagian B. 2. Bahagian A mengandungi Soalan No.1 yang WAJIB dijawab. 3. Bahagian B mengandungi TIGA soalan. Pilih dan jawab DUA soalan sahaja. 4. Jumlah soalan yang perlu dijawab ialah TIGA. 5. Gunakan kertas jawapan yang berbeza: [a] Soalan No. 1 dan No. 2 di atas kertas jawapan 1. Tulis angka '1' di bucu kanan muka depan kertas jawapan. [b] Soalan No. 3 dan No. 4 di atas kertas jawapan 2. Tulis angka '2' di bucu kanan muka depan kertas jawapan.