HGM 512 - Kominiti Dalam Pengurusan Bandar Jun 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT soalan. Jawab SATU soalan daripada setiap Bahagian A, B, C dan D.