Sistem Penyenggaraan Bangunan di sekolah : Kajian Kes - Sekolah Menengah Teknik Telok Ayer Tawar Butterworth - Ooi, Chau Chiang (1998)
Skop kajian ini lebih tertumpu kepada mengaji sistem penyenggaraan yang dipratikkan di sekolah kerajaan.