Pengurusan Rekabentuk Dalam Firma Seni Bina - Satu Tinjauan Terhadap Penggunaan Sistem Rekabentuk Berbantukan Komputer - CAD - Luddin, Azmi (1994)
Kajian ini adalah bertujuan untuk mengkaji tahap penggunaan perisian CAD, mengkaji faktor-faktor kejayaan, kegagalan dan ketidakinginan sesetengah firma seni bina menggunakannya.