"Pendekatan Terhadap Amalan Pengurusan Projek - Perbezaan Antara Firma Pengurusan Projek Bebas(‘Independent’) Dengan Firma Pengurusan Projek Dalaman(‘In House’)" - Sarjit Singh, Ranjeet Singh (1995)
Kajian telah dibuat untuk mengenalpasti pendekatan terhadap amalan pengurusan projek. Amalan pengurusan projek akan dikaji dari aspek amalan firma-firma pengurusan projek bebas ('independent') dan amalan firma pengurusan projek dalaman (' in house').