CPC152/CPM252 – Foundations And Programming For Data Analytics (Asas Dan Pengaturcaraan Untuk Analitik Data) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session