Cerpen-Cerpen Terpilih Rejab F.I. Dalam Perspektif Teori Pengkaedahan Melayu - Ayob, Osman (2022)
Tujuan kajian ini adalah untuk menganalisis elemen moral, dakwah dan kemasyarakatan yang terdapat dalam cerpen-cerpen terpilih karya Rejab F.I.