CST 434 - Wireless Networks & Mobile Computing (Rangkaian Tanpa Wayar Dan Perkomputeran Bergerak) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session July/August 2021 CST 434 WIRELESS NETWORKS & MOBILE COMPUTING (RANGKAIAN TANPA WAYAR DAN PERKOMPUTERAN BERGERAK) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)